‘s-Gravenzande – Tuinveld

Project TuinveldWaar vroeger in ‘s-Gravenzande kassen stonden, tussen de Koningin Julianaweg, de Hoflaan en de Boerenlaan, ontstaat een mooie nieuwe woonwijk: Tuinveld.

Tuinveld is een groene wijk. Een belangrijke blikvanger is de ‘s-Gravenzandsevaart met langs de oevers weelderige fruitbomen. De boomgaard is een mooie link met de geschiedenis van de locatie, waar ook vroeger al fruitbomen stonden. Dwars door het plan loopt ook de Atlantikwall. Deze oude tankgracht maakte in de Tweede Wereldoorlog deel uit van de Vesting Hoek van Holland, als onderdeel van de verdedigingslinie die de Duitse bezetters hebben opgericht tegen eventuele aanvallen van de geallieerden.

In Tuinveld is het rustig wonen. De gehele wijk wordt dertig kilometerzone, wat de rust en de veiligheid ten goede komt. De huizen in Tuinveld zijn als het ware losjes over het gebied uitgestrooid. In de kern van de wijk is de bebouwing wat steviger. De kleuren, de rijke details, de verschillende kapvormen en de luxe materialen die je overal in het Westland ziet, vind je ook hier terug. Alles maakt dat je je direct thuis voelt in het knusse Tuinveld. Hier vind je het huis van je dromen, of dat nu een eengezinswoning, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande villa of appartement is! De eerste fase van Tuinveld bestaat onder andere uit 35 eengezinswoningen Decosta.

Golden Delicious, Tuinveld
Golden Delicious, Tuinveld

Op 30 oktober van 16:00 tot 18:00 uur start de verkoop van de tweede fase van ‘Golden Delicious’ in Tuinveld.
9 aantrekkelijke eengezinswoningen verdeeld over twee blokjes.
De verkoop is op de bouwlocatie, Rode Kruislaan te ‘s-Gravenzande.

Informatie is te vinden op http://www.wonenintuinveld.nl