Parc Hooglande wordt onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland in Naaldwijk. In de eerste fase van Parc Hooglande (in totaal ca. 80 nieuwbouw huizen) komen 21 luxueuze en in het oog springende woningen. De woningtypen Gala en Royal Gala in de prachtige jaren 30 architectuurstijl.

Karakteristieke nieuwbouw woningen in Naaldwijk
Twee woningtypen: Gala, 20 riante twee-onder-kapwoningen en Royal Gala, slechts 1 vrijstaande villa met garage. Tijdens de planpresentatie op 14 december geven we je graag meer informatie over de twee woningtypen, de plattegronden en de verdere status en planning van deze fase.

Hoogeland
Met de realisatie van Hoogeland ontstaat een nieuwe grote wijk in Naaldwijk. In deze wijk wordt meer gebouwd dan alleen maar woningen. Er is veel aandacht voor groen, speelplekken en privacy, maar voor voorzieningen als scholen, kinderopvang en woonzorgzones. En is je kind toe aan een vervolgopleiding, in de omgeving van Naaldwijk worden verschillende opleidingen geboden. En ook het openbaar vervoer biedt een goede verbinding naar Rotterdam en Den Haag.

Inschrijving is mogelijk tot 30 december 2016.