Nu in de verkoop de laatste 28 woningen in Tuinveld ‘s-Gravenzande. De populaire twee-onder-een-kapwoningen Gala en Elan worden hier herhaald, met ‘nul op de meter’. En er komt een nieuw type woning in Tuinveld! Glorie van Holland. Dit type wordt uitgevoerd als twee-onder-een-kap- en half vrijstaande woning en als vrijstaande villa.

Tuinveld is een gewilde nieuwbouw wijk in  ’s-Gravenzande met een grote variatie aan woningtypen, van rijwoningen tot vrijstaande villa’s en koop- en huurappartementen. Deze sfeervolle nieuwbouw wijk is inmiddels grotendeels gerealiseerd en ingericht zodat het groene, waterrijke karakter duidelijk zichtbaar is.

Op deze website vind je alle informatie over de derde fase van dit nieuwbouw project en het toekomstige woningaanbod. Ook kan je hier je belangstelling voor één of meerdere woningtypen opgeven.