Na het succes van Dijckerwaal fase 1 en 2 gaat op maandag 19 december Dijckerwaal fase 3 in de verkoop. U bent op 19 december tussen 19:00 en 20.30 uur van harte welkom in zalencentrum De Brug aan de Kon. Julianaweg 61 te ‘s-Gravenzande.

In het meest zuidelijke deel van het nieuwe woongebied Waelpark (voorheen Het Nieuwe Water) ontstaat Dijckerwaal, in totaal omvattende 143 (uitsluitend grondgebonden) woningen. Fase 1 is inmiddels bijna opgeleverd en de bouw van fase 2 is in volle gang.

Dijckerwaal fase 3 is een ontwikkeling van 27 woningen, bestaande uit 7 charmante en 20 royale eengezinswoningen.

Type Lisdodde – charmante starterswoning:

  • type A: beukmaat 4,5 m.
  • type B: beukmaat 4,8 m.
  • type D: beukmaat 5,1 m.

Type Zilverschoon – royale eengezinswoning:

  • type F: beukmaat 5,4 m.
  • type G: beukmaat 5,7 m.
  • type H: beukmaat 6,0 m.

De nieuwe woonwijk krijgt een warme, vriendelijke uitstraling die aansluit bij het unieke karakter van de omgeving en stijl die past bij het gebied. Voor alle woningen geldt dat er optimaal ruimte is voor individuele woonwensen.

In het plan worden diverse waterpartijen en groenstroken gerealiseerd. Naast de bebouwing is er in de wijk bovendien ruim voldoende plaats voor parkeren en recreëren. Kortom, een heerlijke groene en waterrijke wijk. Perfect om buiten te spelen of om een wandeling te maken.