Misschien wel het mooiste plekje van De Lier!

Eigenlijk is het geen vraag, menigeen weet het al heel lang. Zeker de Lierenaren. De Parklaan in de Lier is een heel mooi plekje. Een zeer geliefde locatie in het gezellige dorp waar veel ruimte is om te leven. Ontspannen, ruimtelijk en comfortabel.


De Lier is een relatief klein historisch dorp in het Westland met buurgemeenten als Naaldwijk, Hoek van Holland, Vlaardingen, Monster, Den Haag, Delft en Rotterdam, biedt het voor elk wat wils. Het gezellige dorp staat bekend als levendige kern van het Westland, waar mensen elkaar kennen of graag leren kennen.
Nieuw Molensloot komt in de nieuwbouwwijk Molensloot-West in het oostelijke deel van de Oude Lierpolder in De Lier. Een duurzame woonwijk waar wonen en natuur hand in hand gaan. Scholen, kinderopvang, goede sportvoorzieningen, een rijk verenigingsleven, een knus en gezellig centrum in de Hoofdstraat met verschillende winkels en ontmoetingsplekken, het is allemaal voorhanden. Voor een groter aanbod van winkels is het nabijgelegen winkelcentrum ‘De Tuinen’ in Naaldwijk ook makkelijk bereikbaar.

Meer informatie op http://www.nieuwmolensloot.nl/