WILT U GRAAG WONEN IN EEN SFEERVOLLE NIEUWBOUWWONING TUSSEN STAD EN STRAND? DAN ZULT U ZICH IN DE MEANDER ZEKER THUISVOELEN! DE MEANDER WORDT GEREALISEERD IN DE NIEUWE WOONWIJK WOERDBLOK: EEN RUIM OPGEZETTE WIJK WAAR DE FIJNE SFEER AL GOED VOEL- EN ZICHTBAAR IS. HIER WILT U GRAAG UW THUIS CREËREN.

Groen, vriendelijk, ruim en divers. Zo is wonen in Woerdblok het beste te omschrijven. De 27 rijwoningen van De Meander sluiten hier ook perfect op aan. Dit is duidelijk te zien aan de architectuur en de opzet van het plan, waardoor een origineel en gevarieerd straatbeeld ontstaat. Het wordt mooi en ontspannen wonen in De Meander!

INTERESSE?
De verkoop van de 27 woningen in de Meander is gestart. De inschrijfperiode loopt tot 12 december 13.00 uur.
Meer informatie op http://demeander-woerdblok.nl/