Project de Rentmeester krijgt vorm

Project de Rentmeester krijgt vorm

Op het braakliggend terrein, nabij winkelcentrum de Tuinen (ingang Patijnenburg) in Naaldwijk, verrijst binnen enkele jaren het project ‘De Rentmeester’. Het project van ontwikkelaar ‘Samen Ontwikkelen Westland b.v.’ bevindt zich nog in het ontwerpstadium.

Het project bevat een mix van wonen en winkelen. Op de begane grond komt een grote supermarkt. Op de eerste verdieping komt kantoor en kantine voor de supermarkt, maar ook een andere commerciële ruimte. Op een deel van de eerste verdieping en op de tweede verdieping wordt parkeerruimte gerealiseerd. Daarboven zullen naar verwachting circa 40 woningen komen. De bestaande parkeerkelder wordt onder een deel van de nieuwbouw uitgebreid en is bestemd voor het parkeren van de bewoners.

PLANNING
Op 1 oktober is het voorlopig ontwerp gepresenteerd aan de gemeenteraad. De komende maanden wordt het voorlopig ontwerp verder uitgewerkt tot definitief ontwerp. Begin 2014 kan dan een omgevingsvergunning worden aangevraagd.
Naar verwachting zal de verkoop van de appartementen halverwege 2014 starten, gevolgd door de start bouw in het tweede of derde kwartaal van 2015.